Hlavní obsah

Seat rozhodl: Ibiza Bocanegra se bude prodávat v limitované edici

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Španělská automobilka nečekaně ukázala sériovou verzi Ibizy Bocanegra. Ta se doposud ukázala pouze jako studie a její sériovou výrobu málokdo čekal. Na druhou stranu, kromě užití černé barvy na karoserii (odtud název bocanegra - černá ústa) nová verze Ibizy nepřináší nic nového.

Článek

Oproti nejsilnější verzi Cupra se Bocanegra liší pouze několika detaily. Pod předními světly je použitá černá barva, vzadu najdete nápis Bocanegra. Uvnitř si všimnete červeného prošití volantu a sedaček a všudypřítomných log B. Jinak se nic nezměnilo. Litá kola jsou převzata z Cupry a mají rozměr sedmnácti palců. Brzdy dodala firma AP Racing.

Limitovanou edici si můžete vybrat s jedním z dvojice motorů - oba mají objem 1,4 litru a jsou přeplňovány kompresorem a turbodmychadlem. Liší se finální výkon - slabší verze má 110 kW (150 k), silnější nabídne 132 kW (180 k). Automatická dvouspojková převodovka typu DSG má sedm stupňů, k dispozici je i šestistupňový manuál, který se k charakteru auta přeci jen hodí více.

Ceny ani přesný termín uvedení limitované edice Ibizy zatím Seat neoznámil. Kromě červené barvy by Ibiza Bocanegra měla být k dispozici i v bílé.

Reklama

Související témata:

Související články

Seat Ibiza dostane nový motor 1.6 TDI

Pro Seat Ibiza v pětidveřovém provedení i ve verzi SC (třídvéřová verze) bude od června v nabídce nový motor 1.6 TDI CR/66 kW (90 k). Je to první turbodiesel...

Výběr článků

Načítám