Hlavní obsah

Rolls-Royce pro nespokojené zákazníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ti zákazníci, kterým vadí, že jejich Rolls-Royce může mít i někdo jiný, si mohou objednat speciální úpravy od zakázkové divize. Ta ušije auto přesně na míru každému. Ukázkou je tento Rolls-Royce Sunrise Phantom Extended Wheelbase.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Sunrise Phantom Extended Wheelbase

Článek

Zakázková divize je překvapivě malá, ale o to výdělečnější část značky Rolls-Royce. Zákazníci britské firmy totiž nechtějí konfekci, a tak velmi často sahají k individuálním úpravám. Třeba v Arabských emirátech jezdí pozlacený Phantom, v Číně zase jiný model s dračími emblémy.

O tom, co tato divize dokáže, pak přesvědčuje každý rok na speciálních vozidlech, která vytvoří. Třeba tento ranní úsvit. Lak karoserie sice vypadá jako růžové červánky, ale to je jen nevýhoda fotografií. Záleží totiž na síle dopadajícího světla a jeho úhlu. Postupně se totiž barva mění klidně až ke zlaté.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Sunrise Phantom Extended Wheelbase

Samozřejmě, že k této speciální barvě je přizpůsoben i interiér. Ve velmi podobném narůžovělém tónu jsou i sedadla a do velmi světlých tónů pak je naladěné i dřevo. Samozřejmě, že to není žádná plastová náhražka. Tyhle suky jsou pravé. Velmi jemně jsou pak všechny tyto světlé barvy doplněny tmavými kořeněnými tóny na výplních dveří, koberečcích apod.

A drobný detail na závěr – zlatem vyvedená soška Spirit of Ecstasy na obložení.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Sunrise Phantom Extended Wheelbase

Cena, jak je u Rolls-Roycu obvyklé, nebyla zveřejněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám