Hlavní obsah

První fotografie nové generace Hondy CR-V

Novinky, Martin Źemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Honda zveřejnila první fotografie sportovně-užitkového modelu CR-V. Tvrdí o něm, že jde o pouhý koncept, jeho tvary však působí velmi realisticky a "sériově". Nová generace se začne v Severní Americe prodávat koncem letošního roku, Evropa si počká do roku 2012.

Článek

Třetí generace sportovně-užitkového modelu CR-V působí konzervativně, nevýrazně. Z hlediska designu ani jízdních vlastností nejde mezi tvrdou konkurencí středně velkých SUV o výrazný model. Honda nyní představila podobu čtvrté generace, která – minimálně po stránce vnějšího designu působí moderněji a je mnohem výraznější.

Honda automobil na první fotografii označuje slovem „koncept“, troufáme si tvrdit, že jde v podstatě o hotovou sériovou verzi. Hezká je výrazná maska, vzadu si lze všimnout výrazných, do hloubky integrovaných svislých zadních světel.

Čtvrtá generace modelu CR-V bude na evropský trh uvedena v roce 2012, severoamerické trhy se dočkají už koncem letošního roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám