Hlavní obsah

Nahá žena dováděla na kabrioletu, řidiče teď hledají muži zákona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatím neznámý řidič ferrari vozil kolem přístavu na „hříšné” Ibize nahou ženu pózující na autě. Protože už nejsou devadesátá léta, nyní řidiče hledá policie a hrozí mu docela vysoká pokuta.

Foto: Ferrari

Ferrari 458 Spider (Ilustrační foto)

Článek

V kabrioletu jste středem pozornosti, ať chcete, nebo ne. A leckoho to může svádět k tropení ještě většího pozdvižení. Je to docela zábava, ale chce to najít tu správnou míru. Muž v červeném ferrari, který na krytu střechy vozil rozvernou nahou ženu, ji zjevně překročil.

Podle webu The Sun, který o tom zpravil v úterý, k události došlo u přístavu ve městě Ibiza na stejnojmenném ostrově. Video má stejné datum zveřejnění a údajně je jedním z mnoha, která při incidentu vznikla.

Sedět v autě připoutaný na sedačce je samozřejmě nejbezpečnější, ale všimněte si, jak pomalu řidič jede - vypadá to, že si je dobře vědom, co dělá. Když totiž jedete na autě, ne v něm, řidič musí být extra opatrný, jinak vás velmi snadno setřese.

Těm, kteří pamatují 90. léta v Praze, to může připomenout černé cabrio Ivana Jonáka, na kterém také jezdily nahé ženy. Jenže už nejsou 90. léta, a tak řidiče hledá policie. I když se podle videa nikomu nic nestalo, za nebezpečnou jízdu mu hrozí minimálně pokuta 500 eur, tedy necelých 13 tisíc korun. Další potenciální obvinění budou řešena po identifikaci dvojice.

„Na Ibize není moc takových aut,” uvedl úřad města s tím, že by mělo být snadné dvojici najít. Na druhou stranu, vůz mohl připlout trajektem v podstatě odkudkoliv. Jízdu údajně vidělo hodně lidí, ale můžeme asi bezpečně předpokládat, že se nedívali do tváře řidiči nebo na registrační značku auta.

Reklama

Výběr článků

Načítám