Hlavní obsah

Na ukrajinské dálnici našli opuštěný Aston Martin. Majitel spěchal na letadlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co dělat, když havarujete se svým autem cestou na letiště a nesmíte letadlo zmeškat? Ukrajinský majitel červené DB11 zavolal odtahovou službu a vůz prostě nechal na krajnici. Nikde nikdo, jen za oknem byl vzkaz, že jsou všichni živí.

Foto: Aston Martin

Aston Martin DB11 (Ilustrační foto)

Článek

Potkat na dálnici opuštěné nabourané auto není běžná věc. Tím spíš, když oním autem je zánovní Aston Martin DB11. Ovšem přesně takový vůz objevili motoristé na trase mezi Charkovem a Dniprem, jak píše web Autoforum s odkazem na ukrajinský TopGir.

Vůz stál na krajnici s poškozenou karoserií, policie údajně o nehodě nevěděla. Pak si ale kolemjedoucí všimli papíru za čelním sklem, který přinesl určité objasnění.

Stálo tam, že všichni jsou živí, majitel spěchá na letiště, odtahovka je na cestě a všechny problémy budou vyřešeny později. A k tomu ještě telefonní číslo, pravděpodobně na majitele.

Cena vozu Aston DB11 na Ukrajině začíná na 8,5 miliónu hřiven, tedy zhruba 7,1 miliónu korun. Ovšem bez ohledu na cenu, nechat automobil nabouraný na krajnici, zmizet a věřit, že se mu nic dalšího nestane, je značně neobvyklé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám