Hlavní obsah

Na Legendách bude vystavovat nejméně 25 automobilek

Na motoristické akci Legendy se v polovině června představí novinky od více než 25 automobilových značek zastoupených na českém trhu. Automobilky pojmou letošní Legendy jako velký autosalon a představí většinu modelů, které letos ukázaly na autosalonu v Ženevě.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Legendy 2015

Článek

Organizátoři očekávají za celý víkend 11. a 12. června přes 45 000 návštěvníků.  Vzhledem k tomu, že se letos opět nekoná brněnský Autosalon, půjde o největší automobilovou přehlídku v ČR.

Mezi potvrzené automobilky patří například Škoda Auto, Ford, Volkswagen, Kia a Rolls-Royce, které představí také několik českých premiér. Zastoupený bude Ford Mustang a Focus RS, Volkswagen Golf GTI Clubsport či Tiguan, závodní Škoda Fabia R5, Kia Sportage nebo Optima.

Hlavním tématem letošního ročníku jsou kabriolety. K vidění bude výběr 25 nejzajímavějších vozů tohoto typu včetně prvního SUV kabrioletu, novinky Range Rover Evoque Cabrio. Dále bude návštěvníky lákat výstava závodních automobilů Škoda 130RS, kterých by se mělo sejít až 15.

Dalším tahákem má být přehlídka nejzajímavějších anglických značek, jako jsou Lotus, Bentley, Jaguar, Rolls Royce či Aston Martin. Představí se i tematická prezentace s názvem 30 let Dakaru pod záštitou společnosti Tatra Trucks.

V Praze začala dvoudenní motoristická show Legendy, zájem byl velkýVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám