Hlavní obsah

Lexus připravuje superluxusní SUV

Jedna jediná fotka na přilákání pozornosti k novému konceptu. Zabralo to. Ostatně i jméno Lexus LF-1 Limitless také říká mnohé. Takže se těšíme na TOP SUV od značky Lexus.

Foto: Lexus

Lexus LF-1 Limitless

Článek

V lednu se na autosalonu v Detroitu představí Lexus LF-1 Limitless. Podle téhle fotky to bude přímo socha na kolech s geny SUV. Tedy geny... Podvozek bude spojovat auto se sedanem LS a kupé LC, protože bude shodný. Označuje se ve firemní hantýrce jako GA-L a už jeho použití ukazuje, že auto bude velikostně nad jiným dnešním SUV – Lexusem RX.

LF-1 pravděpodobně nahradí obří Lexus LX, který se tady u nás ani neprodával. Nejde totiž o nic jiného než Toyotu Land Cruiser s ohromnou maskou ve stylu lexusu a luxusní výbavou. I v USA mělo tohle auto docela optimistickou cenovku, takže se moc neprodávalo. To nový vůz by mohl být o kus úspěšnější, když to bude zcela samostatný, a navíc designérsky velmi odvážný model. Jak to poznáme?

Foto: Lexus

Lexus LX

Foto: Toyota

Toyota FT-1

Auto navrhlo designerské centrum CALTY z Kalifornie. Jejich předchozí kousek byl třeba koncept Toyota FT-1, tedy základ pro novou Toyotu Supra. Tihle lidé opravdu ošklivá auta nedělají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám