Hlavní obsah

Ford Mondeo sedan v bondovce

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Bahamských ostrovech se nyní natáčí nová bondovka Casino Royale, ve které hlavní roli hraje Daniel Craig a Aston Martin DBS. jenže pak jsou tu další desítky lidí, kteří hrají vedlejší role a uvidíme tu tradičně i spoustu zajímavých automobilů. Mezi nimi i nový Ford Mondeo ve verzi sedan.

Článek

Tento vůz s délkou 4780 mm se prohání po Bahamských ostrovech, a tak je ideální čas na to, aby byl vyfocen. Fotografie pronikly i na internet, takže máte možnost i vy si prohlédnout tento velmi netrpělivě očekávaný vůz.

Jeho dynamické tvary přídě jsou nyní ještě více podpořeny "rychlou" zádí sedanu. Tohle už není ten oficiálně představený kombík z Paříže, který sice vypadal dramaticky, ale vždy to bude spíše rodinný kousek. [celá zpráva] Difuzor v zadní části jasně směruje vůz do kategorie automobilů se slušnou dynamikou. Pokud znáte současné mondeo a jeho výborný podvozek, pak nám jistě dáte za pravdu, že už ten by byl celkem vhodný pro novou generaci, která však prý přinese ještě mnohem lepší jízdní vlastnosti.

Reklama

Související články

Nový Aston Martin pro Jamese Bonda

Nový James Bond v podání Daniela Craiga se bude vozit v opravdu exkluzivním automobilu. Ačkoli nikdy nebyly vozy vyloženě sériové (o to se Q postaral), nyní...

Výběr článků

Načítám