Hlavní obsah

Elon Musk umí opravovat rozbitá okna, ukazuje jeho maminka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte to, když vaše maminka vytáhne něco, co jste dělali zamlada? Běžně se zasměje pár desítek lidí. Pokud jste ale Elon Musk, těch lidí je díky Twitteru pár desítek tisíc.

Foto: Tesla

Tesla Cybertruck. Ilustrační fotografie

Článek

Obrázky neplánovaně rozbitých oken při prezentaci Tesly Cybertruck obletěly internet a nejen na jejich základě si z hranatého konceptu pick-upu celý svět dělal tak trochu legraci. Nyní si přisadila i maminka Elona Muska s letitou fotografií, na níž Musk opravuje okno auta.

Fotka podle označení pochází z května 1995 a na Twitter byla nahrána v úterý. Elon Musk později potvrdil pravost a uvedl, že jde o BMW 320i gen. E21 z roku 1978, které si koupil v roce 1993 za 1400 dolarů (v dnešních penězích cca 57 tisíc korun).

Podle dalšího svého tweetu Elon neměl peníze na to, aby nechal na voze pracovat servis, takže si všechny opravy dělal sám. Jednou z nich byla právě výměna rozbitého okna u pravých dveří. Takže rozbitá okna Cybertrucku spravit umí. S nadsázkou řečeno, samozřejmě. Dnes už na to má lidi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám