Hlavní obsah

Děsivé monstrum USSV Rhino GX projede všude, ukrývá luxusní interiér

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Americe je možné všechno. Když jsou peníze a vize, můžete stavět třeba monstra na kolech a nadívat je extrémním luxusem, jak to dělá značka USSV.

Foto: U.S. Special Vehicles

USSV Rhino GX

Článek

Vozy dané značky můžete najít například v Kalifornii, kde je největší koncentrace boháčů, kteří chtějí utrácet svoje peníze za cokoli, co nevypadá tuctově. USSV je zkratka pro U.S. Speciality Vehicles a jejich auta opravdu speciální jsou. Zaměřují se na přestavbu Jeepu Wrangler a Fordu F Super Duty na neotřelé terénní vozy.

Vůz, který vám aktuálně představíme, se jmenuje Rhino GX a jde o téměř šestimetrový podivný offroad plný luxusu. Luxusní ale být nemusí, záleží jen na zákazníkovi.

Když si bude přát auto jen s volantem a pedály a zcela bez budíků, kabely svázané jen gumičkami a na sedačkách pogumovanou látku pro dobrý ostřik WAPkou, pak mu to přesně tak vyrobí.

Praktičtější ale bude verze Executive Model Package, která má zadní sedadla posunutá až dozadu, prostor pro cestující je oddělený od prostoru řidiče a spolujezdce velkou stěnou se zasouvací rozměrnou obrazovkou (40 palců v úhlopříčce).

Foto: U.S. Special Vehicles

USSV Rhino GX

Foto: U.S. Special Vehicles

USSV Rhino GX

Když jsme u interiéru, nelze si nevšimnout velkých sedadel s elektrickým rozkládáním do tvaru lehátka, v nabídce je i satelitní příjem televizního signálu, interkom...

Zvěnčí poznáte Ford F pouze na světlech, ostatní je nové. Hodně podivná karoserie má všude něco navíc. Tu gigantické vystouplé blatníky, které musejí být prostě ještě větší, než kdo čekal, tu pyramidální tvar kapoty.

Okna odkazují na neprůstřelné verze speciálních armádních aut, ovšem Rhino GX neprůstřelné není. Nejvíc je tento ´podvod´ vidět v interiéru, kde jsou tvary sloupků zevnitř klasické, ale zvenčí překrývají původní okna v různých podivných úhlech.

Cenu firma nezveřejňuje, ale víme, že zákazníci z USA musejí dopředu zaplatit čtvrtinu částky, mimo USA pak polovinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám