Hlavní obsah

Dárek ke stým narozeninám: speciální Lexus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak byste strávili své sté narozeniny? Asi ne tak jako Barry High, který si přišel do svého oblíbeného dealerství vyzvednout nový Lexus. Jenže dealerství mu připravilo dárek. Auto, které si objednal, bylo speciálně pro něj upravené.

Foto: Lexus

Barry High a jeho nový Lexus

Článek

Barry High je velmi vážený zákazník společnosti Lexus Cheltenham. Za posledních 16 let tu koupil 25 vozů Lexus. A tak když se v dealerství doslechli, že tento v okolí neskutečně vážený pán bude slavit sto let, napadlo je, že by mu udělali radost. Vůz, který si u nich objednal, speciálně upravili přímo pro něj. Unikátní stříbrný lak doplnili zvláštními linkami s logem 100, v autě je luxusní béžová kůže, několik prvků nadstandardní výbavy a třeba také plaketky, které upozorňují, že tenhle vůz byl vyroben na zakázku pouze pro jediného zákazníka.

Foto: Lexus

Barry High a jeho nový Lexus

Foto: Lexus

Barry High a jeho nový Lexus

Za volant ovšem neusedne sám Barry High. V jeho letech a postavení to ani nemusí. Vždyť je to vysloužilý armádní major a především nositel Řádu britského impéria. A v Lexusu LS 600h v prodloužené verzi L by se to ani neslušelo. Bude si na zadních sedadlech užívat ticha, kterého je v tomto voze za 100 000 liber (3 200 000 korun) víc než dost.

Barry High a jeho nový Lexus

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám