Hlavní obsah

BMW poprvé ukázalo chystanou X7, přední maska bude obrovská

Novinky, maž

BMW vůbec poprvé poodhalilo novou X7, zanedlouho své největší SUV v nabídce, bez kamufláže. Jisté tak je, že spoustu prvků bude sdílet s novou řadou X5, a to včetně obrovské přední masky.

Foto: BMW 2x

BMW X7 - první upoutávka

Článek

BMW X7 bude větší než X5, která má na délku 4,92 metru. Porovnáním nové X5 a X7 zjistíte, že obě auta budou mít velice podobný vzhled, minimálně při pohledu zepředu.

Na trh se bude dodávat ve čtyřmístném a sedmimístném provedení, v nabídce budou naftové a benzínové šestiválce, v zákulisí se hovoří rovněž o osmiválci, nebo dokonce dvanáctiválci. Jak je patrné již z názvu, bude největším SUV v nabídce mnichovské automobilky.

BEZ KOMENTÁŘE: Nové BMW X7 podstupuje vytrvalostní testy v extrémních podmínkáchVideo: BMW

Oficiální představení se odehraje koncem letošního roku. Výroba bude probíhat v americkém Spartanburgu společně s modely X3, X4, X5 a X6. S novou X5 bude podle našich informací sdílet technický základ a většinu prvků v interiéru.

Novou X5 (G05), která se ještě neprodává, jsme měli možnost exkluzivně řídit před několika týdny v USA. Jaké jsme z nového auta měli dojmy, najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: BMW

BMW X5 (2018)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám