Hlavní obsah

Podnikatelka si nechala ozdobit auto dvěma miliony krystalů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moldavská podnikatelka Daria Radionovová se v provozu rozhodně ztratit nechce. Na jejím novém lamborghini byste napočítali dva miliony krystalů Swarowski. A není to její první podobně „vylepšené“ auto.

Foto: Lamborghini

Lamborghini (ilustrační foto).

Článek

Sledujete-li bulvární média, dost možná vám něco říká jméno Daria Radionovová. Tato moldavská podnikatelka, žijící v Londýně, na Instagramu nasbírala přes sto tisíc sledujících jen tím, že ukazuje svůj život v luxusu. Důvodem, proč stojí za zmínku i v souvislosti s automobilovým světem, je nový přírůstek do její garáže – lamborghini pokryté dvěma miliony krystalů Swarowski.

Vidíte a čtete správně, Radionovová si nechala pokrýt Lamborghini Aventador SV dvěma miliony krystalů. Byly na povrch auta lepeny ručně a firmě Cars In Cloaks, která práci prováděla, to zabralo 700 hodin.

Nejvíc jsou krystaly vidět při pohledu zblízka; zdálky povrch připomíná semiš nebo prostě matný lak, alespoň mimo přímé slunce. Registrační značka na přání, na které stojí jméno majitelky, je tak nějak samozřejmá.

Tento Aventador SV není první vůz, který Radionovová nechala takhle vyzdobit. Loni oblétly svět fotografie červeného Lamborghini Huracán, které mělo povrch úplně stejný. A ještě předtím jezdila stejně upraveným Mercedesem CLS.

Pro připomenutí, Lamborghini Aventador LP750-4 SV má v útrobách 6,5l dvanáctiválec o výkonu 750 koní a na stovku zrychlí za 2,8 sekundy. Vyráběl se v letech 2015–2017 a vzniklo 600 kusů.

Foto: Lamborghini

Takto vypadá Lamborghini Aventador SV v sériovém stavu.

Anketa

Líbí se vám takto blyštivě upravená auta?
Ano, líbí
33,6 %
Nemám názor
4,2 %
Ne, nelíbí
62,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 455 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám