Hlavní obsah

A ještě jedna Fiesta. Tentokrát jako užitkové auto

Novinky, fra

Nabídka malých užitkových aut byla vždy bohatší, než je dnes. Mnoho značek nabízelo užitkové verze svých malých aut. A mezi nimi byl i Ford Fiesta. Nová generace se s tímto konceptem pro drobné podnikatele vrací.

Foto: Ford

Ford Fiesta Van

Článek

Novinek ze světa Fordu Fiesta je dnes dost. Zprávu, že se Ford Fiesta objeví na trhu opět ve verzi ST, jsme vám přinesli ve zvláštním článku.[celá zpráva]

Teď vám ale ukážeme Ford Fiesta z opačného konce nabídky, kde si vybírají především řemeslníci, malé firmy a třeba i rozvážkové služby. Ford Fiesta Van bude. I když už u mnoha značek tyto užitkové verze zmizely, Ford má tuto verzi opět v nabídce. Bude jako obvykle s plechovými zadními okny třídveřové karoserie a s přepážkou mezi kabinou a prostorem pro řidiče.

Foto: Ford

Ford Fiesta Van

Foto: Ford

Ford Fiesta Van

V útrobách uveze Van je až 1,3 m3 nákladu v maximální hmotnosti 500 kg. Podlaha je vyložená tvrdou pryží se čtyřmi očky, přepážka je částečně kompozitová. Pod kapotou budou pracovat dva benzínové motory (1,1 l / 63 kW a 1,0 l / 92 kW) a dva naftové (1.5 TDCi / 63 a 88 kW).

Zajímavé je, že auto dostane prakticky stejnou nabídku výbavy, jako tomu je u osobáků. Samozřejmě že některé věci zmizí, ale bude tam třeba nový FordPass Connect, což je internetové připojení s Wi-Fi signálem a napojením na centrální server, díky kterému se bude třeba moct lépe plánovat dopravní vytíženost, může se na dálku auto zamknout apod. V nabídce bude také verze Sport s osmnáctipalcovými koly…

Foto: Ford

Ford Fiesta Van

Komu by se nový Ford Fiesta Van líbil, může si už na jaře auto objednat, ale počkat si na něj bude muset až do podzimu tohoto roku. Ceny zatím nebyly oznámeny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám