Hlavní obsah

Nissan Titan Basecamp: drsňák na přespání v divočině

Pokud je mezi vámi někdo, kdo je fanouškem velkých výprav do divočiny v autech, pak by měl zpozornět. Tohle je auto jeho snů: Nissan Titan XD Pro-4X Project Basecamp.

Foto: Nissan

Nissan Titan XD Pro-4X Project Basecamp

Článek

Nedávno jsme vám představili střešní nástavbu pro Mini Countryman, která je vlastně rozkládacím stanem. Nemálo z vás se tomu smálo. [celá zpráva]

Pro vás tu tedy máme o něco lepší kousek. Má ho na triku Nissan a postavil ho pro výstavu Overland EXPO 2017 West. Základem je Nissan Titan, což je pickup hodný respektu už v základní verzi. Tady je ovšem ještě doplněn několika speciálními prvky.

Tím hlavním je pořádná nástavba z trubek. Na nákladovém prostoru je najednou celá hromada výbavy, která je zapotřebí na přežití v divočině. Je tam nádrž na vodu, přenosná lednička apod. Nahoře je ale to hlavní – velký rozkládací stan. Žádný drobek. Opravdu velký stan pro dvě osoby, kde nebudou strádat. Střecha nad kabinou pak je obsazena náhradním kolem, heverem, lopatou a dalšími nezbytnými pomůckami pro záchranu auta.

Foto: Nissan

Nissan Titan XD Pro-4X Project Basecamp

Auto samotné pak dostalo nové terénní sedmnáctipalcové ráfky s beadlocky a také balónové pneumatiky Nitto, nové nárazníky nebo podvozek s udržováním světlé výšky.

I když tenhle kus není určený do výroby, Nissan mnoho součástí, které jsou tady k vidění, má v doplňkové výbavě pro Nissan Titan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám