Hlavní obsah

Porsche se dojemně rozloučilo se závodními vozy Audi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Porsche se rozloučilo s Audi, které odešlo ze seriálu vytrvalostních závodů i z LeMans. Rozloučilo se pokračováním klipu, který před lety natočilo Audi pro přivítání Porsche v tomtéž seriálu závodů.

Porsche se rozloučilo s AudiVideo: Porsche

 
Článek

V roce 2014 se připojila do seriálu WEC (FIA World Endurance Championship) i značka Porsche. Audi, která už dávno těmto závodům kralovala a kralovat ještě další tři roky bude, udělala krásný videoklip, kde z Ingolstadtu, domovského města čtyř kruhů, dojelo závodní R18 do města Porsche – Stuttgartu. Tady před centrálou vygumovalo na silnici vzkaz „vítej zpátky“. Krásné gesto.

Teď Porsche udělalo gesto stejně ušlechtilé. Audi zrušilo svou další existenci v této soutěži, protože koncern Volkswagen musí šetřit. A Porsche natočilo jakési pokračování daného klipu. Jen na konci touží po návratu svého velkého rivala.

I když je Audi a Porsche jeden koncern, stále jsou to ohromní protivníci a každé takové gesto ukazuje, že i reklama může být pozitivní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám