Hlavní obsah

Mercedes-Maybach Coupé: dechberoucí krása

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sociálních sítích zveřejnil Mercedes první fotografii linie nového kupé, které je vytvořené ve spolupráci se superluxusní divizí Maybach. A výsledek je naprosto úžasný.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Maybach Coupé

Článek

To, co nám Mercedes předvedl, je typická ukázka dokonalé automobilové krásy. Dlouhá přední kapota se vzdouvá v protáhlém kapkovitém tvaru bočních okének. Vše je čisté, jednoduché, dokonalé. A to jsme ještě neviděli z auta všechno.

Nové kupé, které se představí na Pebble Beach Concours d’Elegance je dlouhé šest metrů a pravděpodobně bude stát na podvozku Mercedes-Benzu S Coupé. Dnes existující Maybach S600 je vlastně jen prodlouženou a luxusnější verzí sedanu též řady.

Foto: Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach třídy S (2014)

Zatím není jisté, jestli půjde jen o koncept nebo o sériový vůz. Každopádně se s nástupem velkého kupé pod hlavičkou Maybachu počítalo, ale všichni si tipovali, že opět půjde jen o vylepšení stávajícího kupé. Tahle kráska všem vyrazila dech. Tak si počkejme do příštího týdne, to by měly být další fotografie.

Reklama

Výběr článků

Načítám