Hlavní obsah

Porsche Cayman GTS si zajezdilo na motokárové trati

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Porsche Cayman GTS má v této vrcholné specifikaci 340 koní a dovede zrychlit z klidu na 100 km/h za 4,6 sekundy. Tak velkou porci výkonu ale na úzké motokárové trati tak jako tak nelze využít, za zhlédnutí ale nové video od Porsche rozhodně stojí.

Porsche Cayman GTS na motokárové tratiVideo: Porsche

 
Článek

Není úplně obvyklé, aby se osobní automobil proháněl po motokárové trati, nápad je to ovšem z marketingového hlediska bezesporu zajímavý. Tiskové oddělení stuttgartské automobilky právě vypustilo ven video, na kterém se Cayman GTS projíždí po motokárové trati v severní Itálii.

Rychlost caymanu, který je prozatím tím nejvýkonnějším, co si lze v této modelové řadě dopřát, samozřejmě nebyla kdovíjak vysoká, efektních powerslidů se ale na videu dočkáte hned několika.

Standardem pro Cayman GTS je aktivní podvozek PASM a dvacetipalcová kola Carrera S. Pneumatiky mají vpředu rozměr 235/35, vzadu 265/35.  Nejvyšší rychlost? 285 km/h. Stovka je otázkou 4,6 sekundy. Šestiválcový boxer má výkon 340 koní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám