Hlavní obsah

Laura Janáčková: Aby sex byl vášnivý, dlouhý a úžasný

Právo, Laura Janáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnešní muži si dokážou obstarat mnohé sami. Přesto stále oceňují tradiční přístup k rodině a k domácnosti, stručně řečeno uvařeno a uklizeno. Cítí se pak s ženami dobře, tedy jako doma. A to je přeci nejvíc. Ovšem je třeba mít na paměti: muž se moc nechce účastnit procesu vaření a uklízení a jako samozřejmost bere výsledek.

Foto: Profimedia.cz

Čím je žena starší, tím odpovědněji musí přistupovat i k vaření, pečení, smažení a hodování obecně.

Článek

Jeho láska k ženě prochází žaludkem, to říkávala už moje babička. A proto mé doporučení dívkám zní: Učte se vařit! Krásné ženy si vystačí s kávou nebo čajem, pečeným kuřetem a špagetami uvařenými al dente, tedy na skus.

Jak jim pozvolna začnou přibývat vrásky, přichází čas, aby zvládly umění dobrých omáček i knedlíků. Čím je žena starší, tím odpovědněji musí přistupovat i k vaření, pečení, smažení a hodování obecně. Zkušená žena totiž ví, že je potřeba připravit jídlo lehké, výživné a pikantní, aby sex po něm byl vášnivý, dlouhý a úžasný.

Už v Kámasútře nalezneme recept, jak dosáhnout šťastného sexuálního života: „Muž by měl jíst hlavně posilující pokrmy: aromatické rostliny, maso, med a vejce. Pro soulož však není nejdůležitější tělesná zdatnost, žena vyžaduje především něžnou milostnou předehru, aby se vzrušila a toužila po splynutí.“

Ženy touží po splynutí, proto připraví muži krmi chutnou a lahodnou. Zvláštní ingrediencí jsou afrozidiaka. Tyto látky prý zvyšují u pánů milostnou touhu a sexuální výkon. Vysvětlení nalezneme ve skutečnosti, že část afrodiziak spadá do skupiny látek zvyšujících krevní tlak a prokrvení organismu. Díky tomu dojde ke zlepšení přívodu krve do penisu a pánové tak mají vyšší šanci na bezproblémové dosažení erekce.

Asyřané, Féničané a Řekové tvrdili, že dívka, která týden užívala šafrán, neodolá milenci. Stimuluje prý činnost dělohy a podporuje krevní oběh.

Další skupina látek povzbuzujících touhu pochází z prostředků, které mají močopudný účinek. Mohou podnítit dráždění pohlavních orgánů.

Mezi afrodiziaka patří i látky euforizující a stimulační. Jejich úkolem je celkové povzbuzení organismu, které se následně může odrazit i ve zvýšení sexuální chuti. Jedním z hlavních účinků všech afrodiziak je však blahodárný účinek na psychiku. A protože společně stolujeme, jsme připraveni prožít společně i úžasné intimní zážitky.

Asyřané, Féničané a Řekové tvrdili, že dívka, která týden užívala šafrán, neodolá milenci. Toto koření prý stimuluje činnost dělohy a podporuje krevní oběh. Lusky vanilky prý mírně působí na muže. Kajenský pepř pak u nich zvyšuje lačnost po ženě. Černý pepř působí nejlépe jako osvěžující tonikum a může se prý nanést i přímo na penis.

Okořeňte tedy muži maso, jídlo i život. Použijte k tomu, zázvor, skořici a hřebíček. Pepřem nešetřete. Pokud chcete, aby váš muž byl zdatným milencem, neobejde se bez masa doplněného kořenovou a cibulovou zeleninou. Ta u něj možná probudí i vášeň. A na konec: "Nalejte mu víno, pivo nebo medovinu a o sexu s ním mluvte na rovinu."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám