Hlavní obsah

Co muži nepotřebují vědět o bývalých partnerech své přítelkyně

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravidla seznamování nejsou už dávno pod takovým drobnohledem, jak tomu bývalo dříve. Když se vztah nevydaří, lidé se rozejdou a hledají někoho jiného. Není tak ničím výjimečným, že muži i ženy mají za sebou řádku několika sexuálních partnerů, než narazí na toho pravého. Aby jím i zůstal, je dobré si nechat mnohé detaily z předchozích vztahů pro sebe.

Foto: Profimedia.cz

Jsou věci, které současný ženin partner o tom bývalém nemusí, a rozhodně ani nepotřebuje, vědět. Ilustrační foto

Článek

Každý rozchod a nepodařený vztah svým způsobem někoho zraní, ale je to zároveň i příležitost pro něco nového. Třeba se poučit z chyb, ať už svých, nebo třeba partnera, který nebyl ten pravý.

Ať už to je, jak chce, když jeden vztah skončí, mělo by skončit i vše s ním související. Žádné vzpomínky, které zbytečně jitří rány, žádné litování, a už vůbec ne žádné porovnávání, což s oblibou dělají hlavně ženy.

Právě ony se navíc rády svěřují se zkušenostmi z předešlých vztahů, a to nejen svým kamarádkám, ale i novým partnerům. Pro muže je ale téměř cokoli na téma expartner nezajímavé.

Server Women´s Health magazine se zaměřil na zjištění, co všechno o bývalých partnerech své stávající přítelkyně muži rozhodně nepotřebují vědět.

Neporovnávat, nevysvětlovat

Kdybychom to vzali hodně ze široka, tak nepotřebují vědět vůbec nic. Není se ani čemu divit, který muž by rád poslouchal o svém konkurentovi, i když bývalém. A když na to náhodou přeci jenom přijde řeč, je vhodné se omezit buď jen na holá fakta, nebo raději ze zdvořilosti neříkat vůbec nic.

I tak ale redaktora serveru zajímalo, jestli jsou určitá specifika bývalého vztahu, o kterých stávající přítel opravdu nepotřebuje zhola nic vědět.

A pár se jich skutečně našlo. Co by mělo na prvním místě zůstat vždy tabu, je poměrně očividné - jaký byl ženin expartner v posteli. To jsou detaily, které současného partnera příliš nepotěší.

Další bod, který by měl zůstat tajemstvím, je to, zda byl některý z ženiných bývalých partnerů doslova její typ, i když to nevyšlo. Je očividné, že její typ by měl být právě současný partner. Čím oplývali ti předešlí, už není podstatné. A kupodivu muži neradi slyší i to, proč a z jakých důvodů ženin minulý vztah nevyšel, i když by se tak mohli vyvarovat podobných chyb.

Co z toho všeho plyne? Soustředit se na přítomnost a „nezatěžovat” současného partnera informacemi o vztazích dávno minulých. Pokud má žena přeci jen potřebu se někomu svěřit, je vhodným adeptem nějaká dobrá kamarádka, nikdo jiný.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám