Hlavní obsah

Dokonalý muž je masožravec, jezdí v audi a miluje pivo

– Londýn

Zajímá vás, jak podle většiny žen vypadá dokonalý muž? Podle průzkumu značky Austin Reed dokonalý muž jí maso, řídí Audi a telefonuje s matkou dvakrát týdně. Také holduje pivu a nikoli vínu či tvrdému alkoholu.

Foto: Profimedia.cz

Pro ženy je velmi důležité, jak se muž prezentuje.

Článek

Z fyzického hlediska má dokonalý muž výšku 1,8 metru a krátce střižené tmavé vlasy, obléká se hezky, ale decentně. Většinový pan dokonalý by neměl být vegetarián, měl by být hladce oholen, přičemž vůbec nevadí ani přirozeně hladký hrudník.

„Zdálo by se, že ženy mají vysoká očekávání s ohledem na dokonalého muže. Jak se muž prezentuje, je podle všeho velmi podstatné. Ženy ale nechtějí, aby jejich muž byl příliš šlechtěný, měl by mít styl a znát současné trendy. Přitom ženy také preferují elegantní styl a ne sportovní oblečení,“ uvedl mluvčí značky Austin Reed pro Daily Mail.

Podle průzkumu lze pak sestavit obraz dokonalého muže takto: měří 1,8 metru, je svalnatý, vyrýsovaný a atletický, má hnědé oči, krátké tmavé vlasy, vyznává elegantní styl oblékání, pije pivo, nekouří, nosí stylové džíny a triko plus svetr do véčka, vypraví se do sedmnácti minut, chce rodinu, miluje nakupování, jí maso, je oholen, má hladký hrudník, kouká na seriály, užívá si sledování fotbalu, řídí Audi, má vysokou školu, vydělává víc, je vtipný a umí se smát, je citlivý, když je žena naštvaná, šetří s vyznáním lásky na to, kdy to opravdu cítí, přizná, že koukal po jiné, plave, jezdí na kole, umí vyměnit pneumatiku a volá pravidelně mámě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám