Hlavní obsah

Muži z Marsu a ženy z Venuše se dočkají filmového zpracování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Populární kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše se objeví na filmových plátnech. Nezávislá produkční společnost Summit Entertainment, která se proslavila hlavně uvedením série Twilight do kin, prý získala televizní a filmová práva na sérii knih Johna Graye o vztazích mužů a žen.

Článek

Grayovy knihy, poskytující praktický návod, jak zlepšit vzájemné porozumění a dosáhnout v partnerských vztazích toho, co od nich očekáváme, byly poprvé vydány v roce 1992. Od té doby se jich v 45 zemích světa včetně Česka prodalo více než 50 miliónů.

Ženy a muži nikdy nebudou mluvit stejným jazykem

"I když ženy a muži nikdy nebudou mluvit stejným jazykem, chceme stále zkoumat jejich neustále se opakující veselé, bolestné i romantické konflikty na velkém plátně," řekli producenti Gail Berman a Lloyd Braun.

Neuvedli, kolik za práva na zfilmování jedné z nejúspěšnějších knih vůbec na téma vztahů mužů a žen zaplatili. Nezmínili se ani o režisérech, obsazení rolí nebo o přibližném datu uvedení filmu na plátna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám