Hlavní obsah

Nejlépe oblékanou ženou roku je zpěvačka Taylor Swiftová

Taylor Swiftová patří mezi nejoblíbenější americké zpěvačky. Může za to zejména její nevinný look a hudební žánr country, který je v Americe velmi populární. Taylor si získala sympatie nejenom svým andělským zjevem a nekonfliktní povahou, ale i originálním a vždy elegantním stylem oblékání.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Swiftová na červených kobercích. MTV Music Awards, Grammy Awards a Teen Choice Awards.

Článek

Nejlépe oblékanou celebritou roku je podle časopisu People americká country zpěvačka Taylor Swiftová. Herečka Kerry Washingtonová, která anketu vyhrála loni, se letos mezi nejlepší desítku nedostala.

Svůdnější než kdy jindy

Čtyřiadvacetiletá Swiftová podle časopisu zvolila na červených kobercích svůdnější styl než v minulých letech. Charakterizovaly jej minišaty s flitry, krátké topy doplněné sukní, dlouhé plesové šaty těsně přiléhající na tělo a nedávno - při předávání cen MTV - také kraťasová kombinéza s písmenky, kterou i sama zpěvačka označila za velký risk. Který se ale nakonec, i podle módních kritiků, vyplatil.

Styl Swiftové je bez debat ženský, zdůrazňuje její dlouhé nohy a stále se proměňuje k lepšímu.

Foto: Profimedia.cz

Volnočasový styl country zpěvačky.

Na seznamu deseti módních ikon loňského roku nechybí držitelka Oscara Lupita Nyong'oová, zpěvačky Jennifer Lopezová a Rihanna či herečky Emma Stoneová a Emma Watsonová.

Inspirujte se outfity nejlépe oblékané ženy světa

Taylor si na eleganci a styl potrpí i ve svém volném čase a nejčastěji obléká lehké šaty, když je ale chladnější počasí, umí se stylově obléknout i do kalhot. Ovšem za každých okolností je za „slušňačku”. Podívejte se na její styl.

Foto: Archiv firem

Vínové kalhoty Topshop, info o ceně v obchodě. Košile H&M, 599 Kč. Boty CCC, 1899 Kč. Kabelka Parfois, 1399 Kč. Kabát Tamsin London, 2190 Kč.

Foto: Archiv firem

Svetrové retro šaty s límečkem Tamsin London, 1690 Kč. Červená kabelka Karen Millen, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám