Hlavní obsah

Nevlastní otec mě od 11 let znásilňoval a nikdo mi nevěřil, vypověděla mladá dívka

Novinky, mif

Sedmnáctiletá Angličanka Danie Wiblinová se rozhodla otevřeně promluvit o svém dětství, kdy jí opakovaně zneužíval její nevlastní otec. V rozhovoru pro list Daily Mail mladá dívka také uvedla, že se se svým příběhem obrátila na policii, ale nikdo jí nevěřil. Její muka skončila až po několika letech, když se na policii obrátila podruhé a její případ se začal konečně řešit.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Kvůli problémům s nevlastním otcem začala mladá dívka kouřit, pít alkohol a brát drogy.

Článek

„Když na mě poprvé sáhl, bylo mi teprve 11 a půl. Nejprve jsem si myslela, že to je jenom hra, vůbec jsem nechápala, o co jde,“ uvedla v rozhovoru Wiblinová. Že chování otčíma není normální, zjistila dívka o rok později, když se její spolužačky ve škole začaly otevřeně bavit o svých prvních sexuálních zkušenostech.

Aby se se situací vyrovnala, začala prý ve svých 13 letech kouřit, pít a brát drogy. „Cítila jsem se tak osamělá... Nic jiného mi nepomáhalo,“ svěřila se mladá dívka. Ve 13 letech se pak odhodlala jít na policii a vše nahlásit. Ochránci zákona jí ale neuvěřili, a tak raději své obvinění stáhla.

Po všech těch letech se konečně našel někdo, kdo mě opravdu poslouchal.
Danie Wiblinová

Po čase ale v sobě našla odhodlání a na policejní stanici se vypravila podruhé. „Nejprve jsem mluvila s nějakou policistkou a ta opět vypadala, že mi vůbec nevěří,“ vzpomínala dnes již sedmnáctiletá dívka.

Ve výslechové místnosti se prý tehdy málem zhroutila, ale v poslední chvíli tam vstoupil detektiv Adrian Randall, který prohlásil: „Já vám věřím, všichni vám věříme“. „Když to řekl, přeběhl mi mráz po zádech a začala jsem brečet. Po všech těch letech se konečně našel někdo, kdo mě opravdu poslouchal,“ řekla Wiblinová.

Otčím kupoval dceři i erotické pomůcky 

Pak podle ní vyšetřování nabralo rychlý spád, protože policisté získali soudní příkaz k prohlídce domu, kde našli řadu důkazů. Mimo jiné i erotické pomůcky, které dnes již 43letý nevlastní otec dceři kupoval.

Definitivně ulevit se dívce mohlo až letos, kdy byl otčím odsouzen ke dvanácti letům vězení. „Mám pocit, jako by mi ukradl mojí nevinnost. Teď chci hlavně začít zase normálně žít,“ uzavřela svoji zpověď Wiblinová.

Všem obětem vzkázala, že hlavně musí o svých problémech mluvit a nesmí se bát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám