Hlavní obsah

Při havárii hydroplánu v Hamburku zemřeli dva pasažéři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hamburk

Do vody v hamburském přístavu se v sobotu zřítil hydroplán. Při nehodě zahynuli oba pasažéři, kteří byli na palubě. Pilot vyvázl bez vážných zranění. Informoval o tom server Welt Online.

Článek

Letadlo se při nehodě obrátilo na střechu a oba cestující měli problémy vyprostit se pod vodou ze svých míst. Ven jim pomohly až záchranné týmy.

Pilot hydroplánu se z kabiny dostal pomocí vlastních sil. Policie neuvedla, jak přesně se nehoda stala, podle zpravodajských serverů ale stroj, jenž sloužil k vyhlídkovým letům nad hamburským přístavem, zřejmě havaroval při přistání.

Dvaapadesátiletá žena přišla o život brzy po převozu do nemocnice. Druhým cestujícím na palubě byl její sedmapadesátiletý manžel, jehož lékaři nedokázali dostat z kritického stavu a zemřel o něco později.

Pilot vodního letounu kromě šoku neutrpěl při nehodě žádné vážnější zranění. V roce 2006 přišlo při havárii hydroplánu v hamburském přístavu o život pět lidí. Letoun se zřítil krátce po svém startu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám