Hlavní obsah

Manželka exsoudce se přiznala k vraždám dvou prokurátorů

Manželka bývalého soudce z amerického Texasu Kim Williamsová se přiznala k vraždám dvou prokurátorů a ženy jednoho z nich. Spáchala je během dvou měsíců nedaleko města Dallasu. Jak uvedl šerif okresu Kaufman, citovaný agenturou Reuters, žena již byla obviněna.

Foto: Reuters

Kim Williamsová

Článek

Těla prokurátora Mika McLellanda a jeho manželky Cynthie byla o posledním březnovém víkendu nalezena v jejich domě v okrese Kaufman u města Forney. Ve stejném okrese byl 31. ledna zastřelen zástupce prokurátora Mark Hasse během své cesty do práce. Ke všem činům se Williamsová doznala během úterního výslechu.

Oba prokurátoři řešili případ jejího manžela, bývalého smírčího soudce Erica Williamse. Ten přišel o svůj post poté, co byl odsouzen za krádež počítačových monitorů z jedné z veřejných budov.

Na stopu Williamsové přišli vyšetřovatelé poté, co minulý týden zatkli jejího manžela pro podezření z vyhrožování násilím.

Kvůli vraždám prokurátorů se předtím vyšetřování rozbíhalo do řady směrů. Zaměřilo se mimo jiné na místní skupinu Árijské bratrstvo, které bojuje za nadřazenost bílé rasy a které nedávno pohrozilo místní justici, jež začala stíhat desítky členů organizace. Policie také prověřovala, zda zabití prokurátorů nesouviselo s vraždou ředitele věznice v Coloradu 19. března.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám