Hlavní obsah

Pod přívaly sněhu kolabuje na Slovensku doprava

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Velkou část Slovenska zasáhlo v pondělí silné sněžení. Přívaly sněhu působí problémy především řidičům. Místy napadlo 20 až 30 centimetrů.

Pod přívaly sněhu kolabuje na Slovensku dopravaVideo: TV Markíza

 
Článek

V hlavním městě Bratislavě kolabuje městská hromadná doprava. Jednotlivé spoje nabírají velká zpoždění, doprava je zpomalena rovněž na mostech přes Dunaj a na bratislavském obchvatu.

Sněhová kalamita zasáhla především severní okresy Čadca, Kysucké Nové Mesto, Žilina, Martin, Dolný Kubín, Ružomberok, Námestovo, Tvrdošín, Liptovský Mikuláš a Poprad. Meteorologové varují před dalšími přívaly sněhu a také silným větrem. Na Oravě vyhlásili první kalamitní stupeň.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Na západním Slovensku platí výstraha před tvorbou sněhových jazyků a závějí. Výstraha platí pro okresy Bratislava, Malacky, Pezinok, Trnava, Senica, Piešťany, Myjava a Nové Mesto nad Váhom.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám