Hlavní obsah

Z bláta do louže? Nový moderátor Top Gearu je prý náladovější než Clarkson

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Nový moderátor motoristického pořadu Top Gear Chris Evans nahradil Jeremyho Clarksona, kterému ruply nervy, a fyzicky napadl produkčního. Jenže deník The Sun teď přišel s informacemi, že Evans na tom s náladovostí není o moc lépe.

Foto: Profimedia.cz

Chris Evans

Článek

Podle listu popisují zaměstnanci BBC Evanse jako ještě více nestálého než jeho předchůdce. Zdá se, že nezvládá dvojroli, kdy denně moderuje ranní show na BBC Radio 2 a zároveň připravuje restart Top Gearu, na který je upřena velká pozornost.

Na jednoho člena štábu prý křičel tak hrubě, že ho donutil k pláči.

Upoutávka na nový Top GearVideo: BBC

„Show na Radio 2 je nejpopulárnější v zemi. Ale Chris na natáčení přijíždí vyčerpaný a nevrlý, což je pro štáb velká změna. Top Gear je práce na plný úvazek, ale kvůli ranní show musí vstávat každý den velmi brzy. Není tak překvapením, že vypadá jako na pokraji zhroucení,“ řekl listu zdroj z natáčení.

„Jeho ego je nekontrolovatelné a chová se mnohem hůř než Clarkson – což je opak toho, co měla přinést změna Top Gearu,“ uvedl další zaměstnanec BBC.

Šéfové televize i rádia se ale 50letého moderátora zastali s tím, že je to naprostý profesionál a jeho oddanost je od upsání se Top Gearu ještě větší než kdykoliv předtím.

Foto: BBC

Zleva Rory Reid, Sabine Schmitzová, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan a Stig.

Nelze však popřít, že produkce pořadu neprobíhá úplně hladce. Odvysílání prvního dílu se posunulo ze začátku května na jeho konec a moderátoři se museli omlouvat vlastně ještě předtím, než byla odvysílána první upoutávka. Konkrétně se jednalo o pobouření, které vyvolalo driftování kolem památníku padlých vojáků v Londýně.

Omluvou si Evans a jeho kolegové moc nepomohli, dočkali se totiž jistě nechtěného srovnání s Clarksonem, který by se prý za něco takového neomlouval.

Kromě Top Gearu by se měl letos začít vysílat i nový pořad Clarksona, Maye a Hammonda připravovaný pro streamingovou službu Amazon Prime. Datum uvedení však zatím není známo, mluví se však o podzimu, takže bude mít tato trojice menší výhodu v tom, že se bude moct inspirovat u nového Top Gearu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám