Hlavní obsah

Sázavafest startuje, vybudoval i novou cestu

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Kácově na Kutnohorsku začal ve středu odpoledne tradiční večírek pro nedočkavé, aby se ve čtvrtek po obědě naplno rozjel desátý ročník Sázavafestu, kde vystoupí i zahraniční hvězdy jako Chumbawamba, Papa Roach a Dog Eat Dog. Aby areál v kácovském ohybu řeky Sázavy mohl přivítat tisíce hudbychtivých návštěvníků, musel pořadatel akce provést nemalé investice.

Článek

„Každoročně se snažíme areál zvelebovat a upravovat tak, abychom mohli návštěvníkům nabídnout co největší komfort,“ říká ředitel festivalu Pavel Kloupar.

„Jednou z největších investic bylo vybudování nové cesty, která je páteřní komunikací celého festivalu. Do její opravy jsme investovali více než 300 tisíc Kč. Po skončení festivalu bude sloužit chatařům, jejichž chaty stojí za festivalovým areálem, dále rybářům, kteří budou mít lepší přístup k řece Sázavě, a samozřejmě všem, kteří si chtějí udělat procházku podél řeky.“

„Uvítali jsme vstřícný krok ze strany Sázavafestu v podobě vybudování nové cesty. Vypadá to, že se budeme vzájemně respektovat,“ říká jeden z chatařů pan Rytina

„Nová cesta je dobře udělaná. S vedením Sázavafestu máme výborné vztahy, kromě toho, že festival dělá Kácovu dobrou reklamu, nezapomíná ani na obyvatele městysu,“ dodává zástupce rybářů František Petrásek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám