Hlavní obsah

Mel Gibson s Kurtem Russellem mají nový seriál

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kurt Russell, Kate Hudsonová a Mel Gibson budou protagonisty nového historického seriálu, který se odehrává v roce 1849 v americkém San Francisku.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mel Gibson

Článek

Seriál Barbary Coast líčí dobu zlaté horečky, kdy se do Kalifornie hnali všichni možní zlatokopové, lumpové, zloději a poběhlice. Tak vzniklo kriminální podhoubí atraktivního města, kde se prý dělo víc zločinu než kdekoliv jinde, ale zároveň mělo i svůj lesk.

Mel Gibson bude seriál i psát a režírovat a spolu s kolegy ho má produkovat. Podle serveru The Hollywood Reporter bude seriál distribuovat The Mark Gordon Company, která ho chce nabídnout kabelovkám i internetovým televizím.

Televizní nováčci

“Většina lidí nezná skandální historii San Franciska, The Barbary Coast nabízí pestrý obraz doby, kdy se úspěchu často dosahovalo nezákonnými a velmi brutálními prostředky,“ uvedl Mark Gordon. “Jsem nadšený, že Kurt a Kate budou spolupracovat s Melem, jehož chytrá režie nám přiblíží toto drsné období naší historie.”

Seriál vypadá neobvykle už proto, že Kurt Russell se v televizi prakticky neobjevuje, naposledy to udělal v roce 1977. Také Mel Gibson v televizi dříve nehrával, ale změna může souviset s tím, že jeho kariéra v Hollywoodu šla v posledních letech prudce dolů. Do áčkových filmů už ho nikdo moc nechce. Například v roce 2015 Gibson nenatočil nic a v roce 2014 hrál jen ve třetím díle Expendables, což byl mírně řečeno slabý film.

Reklama

Výběr článků

Načítám