Hlavní obsah

Poslední album One Direction před pauzou. Možná úplně poslední

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britsko-irský boyband One Direction vydal v pátek 13. listopadu své v pořadí páté album Made in the A. M. Uvedly ho singly Drag Me Down a Perfect a jde o poslední album před avizovanou pauzou, kterou si kapela dá. V Británii se píše o tom, že se už na scénu nevrátí.

Foto: Sony Music

One Direction jsou už jen ve čtyřech.

Článek

Album Made in the A. M. je první, které skupina nahrála bez Zayna Malika. Tento člen letos na jaře sestavu opustil a zdůvodnil to slovy, že se chce osvobodit a věnovat hudbě podle vlastních představ.

„Na albu není hlas, který byl na všech našich předešlých nahrávkách,“ vysvětlil další člen Harry Styles. „Přesto jsme chtěli nahrát desku, která bude naše nejlepší. Jsme šťastní, že jsme dostali tuto příležitost. Věříme, že se našim fanouškům bude nové album líbit tak, jak se líbí nám.“

One Direction dnes tvoří Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson a Liam Payne. Svůj poslední koncert odehráli 31. října. Nyní se věnují propagaci alba a na jaře zahájí pauzu.

Nebylo oznámeno, kdy se vrátí, ví se ale, že každý ze členů má své sólové plány. Některá britská média soudí, že se One Direction už v budoucnu nesejdou.

Reklama

Výběr článků

Načítám