Hlavní obsah

Indila vystoupí v neděli v Praze. Jejími hosty budou Jana Kirschner a Kristina

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pozoruhodná francouzská zpěvačka Indila vystoupí v neděli 24. května v pražském Fóru Karlín. Představí především písničky ze svého nadšeně přijatého alba Mini World, které okusilo první místo v prodejních hitparádách ve Francii, Belgii i Polsku.

Foto: Capitol Music

Indila vydala zatím jedno album.

Článek

Její největší hit Dernier dance už na Youtube vidělo přes 180 miliónů lidí, což překvapilo i samotnou zpěvačku. „S něčím takovým se nedá počítat, úspěch písničky nelze vykalkulovat předem. Nikdy dopředu nevíte, co se lidem bude líbit, a co ne,“ říká upřímně.

Na hudební scéně se objevila před pěti lety. Rodačka z Paříže má po svých předcích krev indickou, alžírskou, kambodžskou a egyptskou. „Jsem dítě světa. Jsem tím, kým se cítím být. Včera jsem byla Kambodžankou, Indkou i Alžířankou, ale dneska jsem Turkyní, Řekyní a Libanonkou. Možná, že až přijedu k vám, budu i Češkou. Chci tím říct, že jsme všichni spojeni stejným tlukotem srdce a na rasách a národnostech nezáleží,“ tvrdí Indila.

Její hudba je spojením r’n’b, popu a stylu rai. V její diskografii je pět singlů a několik písniček, které nazpívala se svými kolegy. Dlouhodobě například spolupracuje s francouzským rapperem a producentem Skalpem, který jejím písním dodává temnější živočišné podtóny.

Nedělní večer v pražském Fóru zahájí ve 20 hodin slovenská zpěvačka Kristina. Ve 21.20 začne zpívat její kolegyně Jana Kirschner a Indila odstartuje svůj set ve 22.30 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám