Hlavní obsah

Bryan Adams zazpívá 28. listopadu Nadaci Terezy Maxové

Právo, jaš

Kanadský poprockový zpěvák a kytarista Bryan Adams navštíví v listopadu Prahu. Vystoupí na charitativním večeru Fashion For Kids, který pořádá Nadace Terezy Maxové dětem. Svým koncertem podpoří myšlenku pomoci českým opuštěným a ohroženým dětem pod patronátem této nadace.

Foto: ČTK

Bryan Adams spolupracuje s Nadací Terezy Maxové již několik let.

Článek

Populární kanadský muzikant se představí 28. listopadu v pražském Obecním domě, kde vystoupí jako čestný host na jubilejním desátém výročí charitativní módní přehlídky Fashion For Kids. Po boku známých osobností z řad módního průmyslu, sportu i kultury podpoří činnost Nadace Terezy Maxové dětem.

Adams se v roce 2005 stal patronem charitativní přehlídky Fashion For Kids. Před několika lety podpořil české děti dražbou exkluzivního kalendáře Terezy Maxové, který nafotil. Jeho letošní návštěva je stvrzením dlouhodobého zájmu o české děti, ale i letitým přátelstvím s patronkou nadace Terezou Maxovou.

Letošní ročník Fashion For Kids se nese v duchu Wings of Hope, jakožto zastřešujícího tématu nadační činnosti. Je proto nasnadě, že kromě mnoha dalších známých hitů pravděpodobně zazní i píseň Heaven, jako tomu bylo už v roce 2011, kdy tuto píseň na svém pražském koncertě nadaci věnoval.

Fanoušci Adamse mají možnost zúčastnit se i exkluzivní dražby jeho kytary, která proběhne ve středu 26. listopadu na stránkách společenského online magazínu Prima Style.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám