Hlavní obsah

Komiksový snímek Avengers se v příštím roce vrátí na filmová plátna

Po veleúspěšném prvním díle amerického akčního trháku Avengers přijde v příštím roce do kin díl druhý s názvem Avengers: Age of Ultron. I pokračování tohoto sci-fi filmu bylo svěřeno režiséru Jossovi Whedonovi. Film je natočen na námět stejnojmenného komiksu, kde se stali Captain America, Thor, Iron Man, Hulk či Black Widow neporazitelnými hrdiny.

Prodloužený trailer k filmové novince Avengers: Age Of UltronVideo: Falcon

 
Článek

Hlavní role akčního snímku obsadí opět známé herecké osobnosti, které se objevily už v prvním díle. Budou to Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scartlett Johanssonová, Samuel L. Jackson a řada dalších. Marvel studio odhalilo pro fanoušky prodlouženou verzi prvního traileru, která je obohacená o večírkový otvírák. V pokračování Avengers by se mělo objevit nejvíce triků ze všech marvelovských filmů.

Fanoušci se mohou opět těšit na akční děj. Vše odstartuje tím, když se Tony Stark pokusí nastartovat dřímající program na ochranu celosvětového míru. Věci se ale vymknou kontrole a budou muset zasáhnout nejmocnější hrdinové světa. Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow a Hawkeye tak musejí podstoupit rozhodující zkoušku.

Na scéně se totiž objeví zloduch jménem Ultron a Avengers musí udělat vše pro to, aby překazili jeho ďábelské plány. V sázce je až příliš mnoho, a to osud celé planety.

Ve filmu také nebudou chybět postavy, jakými jsou Nick Fury, Maria Hill, záhadná dvojčata Scarlet Witch či Quicksilver. Avengers se také seznámí se staronovým přítelem v nové podobě.

Snímek vstoupí do kin 30. dubna 2015. Následný třetí díl bude rozdělen hned na dvě části.

První díl tohoto akčního snímku se stal třetím nejvýdělečnějším filmem historie a zároveň nejvýdělečnějším filmem roku 2012.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám