Hlavní obsah

Asaf Avidan se v sobotu představí v Praze

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asaf Avidan zavítá do Prahy. V hale Forum Karlín se představí v sobotu 25. října od 20 hodin. Koncert je pro české publikum, které tolik nadchlo umělcovo vystoupení na Colours of Ostrava, poslední příležitostí vidět ho na pódiu v rámci sólového evropského turné Back to Basics. To skončí 1. listopadu v Londýně.

Foto: archív Charm Music

Asaf Avidan přijede do Prahy jako sólista.

Článek

Izraelský zpěvák a skladatel Asaf Avidan na sebe upozornil jako frontman formace Asaf Avidan & The Mojos, se kterou nahrál alba The Reckoning (2008), Poor Boy/Lucky Man (2009) a Through The Gale (2010).

Známějším se nicméně stal v roce 2012, kdy se jeho hit One Day / Reckoning Song v remixu dýdžeje Wankelmuta dostal na čelo singlového žebříčku ve čtrnácti zemích světa. Po rozpuštění kapely The Mojos vydal sólové album Different Pulses (2012).

Prahu čeká jeho vystoupení s kytarou, harmonikou a elektronikou, jež umožňuje vyniknout zpěvákovu charismatu, síle hlasu i harmoniím písní.

„Nikdy jsem nechodil na lekce zpěvu. Přišlo to samo, spolu s emocemi a pocitem, že zpívání musí bolet a lámat srdce,“ říká Avidan, kterému se v Izraeli podařilo s indierockovou kapelou The Mojos zapsat do dějin s písněmi původně zamýšlenými jako lék na deprese z rozbitých vztahů.

Vstupenky na koncert jsou ještě k dostání a budou v prodeji i na místě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám