Hlavní obsah

Ondřej Brzobohatý bude pokračovat v turné

Právo, Jaroslav Špulák

Album Identity zpěváka a hudebníka Ondřeje Brzobohatého si vede od první chvíle velice dobře. Drží se od svého červnového vydání na předních místech hitparád a velmi dobře bylo přijato i jeho koncertní provedení.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ondřej Brzobohatý spolupracuje na vánočním albu s Helenou Vondráčkovou. Bude též hostem jejího vánočního koncertu.

Článek

Nedávno bylo oceněno zlatou deskou za dobrý prodej a po singlovém duetu Brzobohatého se slovenským zpěvákem Peterem Cmorikem Vietor míří aktuálně do éteru písnička Správci osudů.

Není divu, že se Brzobohatý rozhodl pokračovat v koncertování k albu a připravil pro své příznivce i podzimní Identity Tour. Naváže na něm na vydařené jarní klubové turné, nabídne však komornější atmosféru a upravený program, opět nejen s písničkami z alba Identity.

„Pro podzimní turné jsme si vybrali divadla a kulturní domy, jelikož mi přišlo nefér, že zatímco já většinu vystoupení sedím u piana, publikum musí stát,“ vysvětluje s úsměvem Ondřej.

S podzimním turné se Brzobohatý vrátí do Prahy, Brna a Plzně a nově zamíří také do Strakonic, Dvora Králové, Mladé Boleslavi, Hodonína, Prostějova, Zlína, Znojma a Zábřehu.

Program turné

13. 10. - Strakonice

20. 10. - Praha-Uhříněves

21. 10. - Dvůr Králové

22. 10. - Mladá Boleslav

27. 10. - Hodonín

2. 11. - Brno

3. 11. - Prostějov

4. 11. - Zlín

5. 11. - Znojmo

17. 11. - Zábřeh

24. 11. - Plzeň

7. 12. - Praha

Současně ho také čeká spolupráce s Helenou Vondráčkovou na jejím vánočním albu. Nedávno se stal kmotrem její aktuálně vydané kompilace hitů.

Reklama

Výběr článků

Načítám