Hlavní obsah

TV Barrandov potvrdila přípravu nových televizních kanálů

Televize Barrandov potvrdila, že pracuje na otevření dalších dvou televizních kanálů. Diváci by se jich měli dočkat do konce letošního roku. Uvedl to majitel a předseda představenstva společností Empresa Media a Barrandov Televizní Studio Jaromír Soukup. Spuštění nových programů televize avizovala již v červenci. V tiskové zprávě rovněž uvedla, že do konce roku plánuje investovat do programových novinek stovky miliónů korun.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Majitel a předseda představenstva společností Empresa Media a Barrandov Televizní Studio Jaromír Soukup

Článek

„Vydavatelský dům Empresa Media a Televize Barrandov tvoří silnou dvojici, která má dnes už pevné místo v mediálním prostoru České republiky. Chceme toto místo nadále rozšiřovat a posilovat, a proto je otevření nových televizních kanálů logickým vyústěním našich aktivit posledních měsíců,” uvedl Soukup. Diváci se tak podle něj mohou do konce roku těšit na „legendární filmové snímky, zajímavé dokumenty či zábavu ve formě toho nejlepšího, co české hudební legendy nabízejí”.

Významnou část ohlášených programových investic televize věnuje na nákup akvizičních titulů. V neděli například odvysílá oscarový snímek Dobrý Will Hunting, který zařadila v souvislosti s úmrtím hlavního hrdiny příběhu, hollywoodského herce Robina Williamse. V dalších týdnech to budou dobrodružný film Poslední legie s Colinem Firthem, Křižovatka smrti s Jackem Nicholsonem, Pokušení s Julianne Mooreovou nebo komedie Televizní hrátky s Davidem Duchovnym.

Další investice podle televize směřují i do nově vyvíjených formátů vlastní tvorby. Vzniká zábavný pořad Nikdo není perfektní, další díly pořadu Vše nejlepší, jenž je oslavou životních jubileí osobností, a nové epizody dokumentů Tajemství ze života legend českého showbyznysu. Vedle toho bude v září stým dílem pokračovat pořad Vtip za stovku či dva nejsledovanější pořady TV Barrandov Exkluziv Kateřiny Brožové a Sejdeme se na Cibulce.

Investice do dramatické tvorby představují zejména původní seriály Ona a On, Bastardi a Stopy života, které jsou podle generální ředitelky Marcely Hrdé nejlépe obsazeným televizním seriálem za posledních 25 let. „Velice si vážíme přízně, kterou nám naši diváci projevují, a věříme, že si najdou svoje pořady i v bohatém podzimním schématu naší televize,” uvedla Hrdá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám