Hlavní obsah

Kytarista Tommy Emmanuel se vrátí do Prahy v listopadu

Novinky, Stanislav Dvořák

Australský akustický kytarista Tommy Emmanuel oslaví 10 let od svého prvního koncertu v Čechách vystoupením 29. listopadu v Kongresovém centru v Praze v rámci 17. ročníku festivalu Kytara napříč žánry.

Článek

Tommy Emmanuel se chlubí spoluprací s takovými osobnostmi, jako jsou Eric Clapton, George Martin, John Denver, Les Paul nebo Tina Turner.

”Jeho společný koncert s dalším skvělým kytaristou Martinem Taylorem v USA, který jsem letos viděl, byl neskutečným zážitkem. S Tommym jsem se po koncertě setkal, pozdravuje všechny české fanoušky a už se těší do Prahy,” řekl ředitel festivalu Stanislav Barek.

V Austrálii byl zařazen mezi TOP 10 kytaristů, což okomentoval slovy: „Je to hezké, ale nikdo z nás není TOP nebo číslo jedna. Jsme jen muzikanti, kteří chtějí dobře dělat svoji práci. Každý z nás je jiný, svůj, a to, oč nám všem jde, je, aby lidé měli radost a dobrý pocit.”

Vstupenky na koncert, který začne 29. listopadu v 19.30, jsou v cenách od 790 korun k dostání v předprodejní síti Colosseum. Více na kytaranapriczanry.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám