Hlavní obsah

Android Asteroid letí z Londýna do Lucerny

Novinky, Stanislav Dvořák

Čeští Android Asteroid, kteří na sebe upozornili tím, že nahrávali v londýnských Abbey Road Studios, vydávají nové album Live a pokřtí ho 23. dubna 2014 v pražském klubu Lucerna Music Bar.

Android Asteroid: No Silver No Gold - Abbey Road - Live Video: Android Asteroid

 
Článek

Skupinu, která si volně proplouvá neuspěchanými zátokami soulu, trip-hopu či jazzu, tvoří producent a rapper Jan Pospíšil (ex-Navigators), producent a bubeník Tomáš Konůpka, Annamária d'Almeida (zpěv), Marta Minárik (basa), Viliam Béreš (klávesy), Lukáš Martinek (kytara), Miloš Dvořáček (perkuse) a Jan Steindorfer (syntetizátor).

„Byl to zážitek na celý život. Stálo nás to strašně moc času, nervů, úsilí i peněz, ale kdybychom to měli podniknout znovu, jdeme do toho zas,” říkají Honza s Tomášem o natáčení skladeb pro své nové album v londýnském studiu, které nejvíc proslavila skupina Beatles. Nové cédéčko bude poprvé k dostání právě na koncertě v Lucerna Music Baru.

„Vystoupení bude mít dvě části. V první části uslyšíte skladby, které skupina nahrála v jednotlivých studiích. V polovině večera přijde na řadu slavnostní křest. Ještě než klubové větráky vysuší poslední kapky šampaňského, Android Asteroid spustí druhou část svého koncertního vystoupení spočívající v dlouhé, epické skladbě Move, kterou veřejnosti zahrají úplně poprvé. Hudebníci nás zavedou do světa výpravné muziky o třech vzájemně propojených kapitolách s názvy: Run, Go a Good News,“ uvedl Lukáš Kolíbal z Lucerna Music Baru.

Zvláštním hostem večera je Nèro Scartch, o warm up i after party se postará DJ Robot. Lístky jsou v předprodejních sítích Ticketpro, Tickeportal, Ticketstream, Eventim a na pokladně LMB.

Reklama

Výběr článků

Načítám