Hlavní obsah

Mel C ze Spice Girls křtila v Praze album Petera Aristona

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Mel C, členka skupiny Spice Girls a sólistka, pokřtila v sobotu večer v pražském Hard Rock Café debutové album slovenského zpěváka Petera Aristona nazvané 19 Days in Tetbury.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvačka Melanie C byla hostem vystoupení slovenského interpreta Petera Aristoneho, který v sobotu v Hard Rock Cafe pokřtil své album.

Článek

Čtyřicetiletá Mel C (vlastním jménem Melanie Jayne Chisholmová) dorazila do Prahy v pátek. Po celou sobotu se věnovala českým médiím, večer na pódiu Hard Rock Café pokřtila nejen Aristonovu desku, ale zazpívala s ním i dvě písničky.

První byl duet z alba, skladba Cool As You, poté odzpívali písničku First Day of My Life, kterou vydala v roce 2005.

Peter Aristone, bývalý zpěvák slovenské skupiny Popcorn Drama, křtil album, které natáčel ve Velké Británii. O spolupráci s Mel C řekl: „Když mi ve studiu v Tetbury, kde jsme desku nahrávali, producent Greg Haver navrhl, abychom zkusili ke spolupráci oslovit Mel C, byl jsem nadšen. Poslali jsme ji všechny písničky a ona si k duetu vybrala Cool As You. Měli jsme ji už nahranou pouze s mým zpěvem, ale rádi jsme ji přetočili jako duet. Práce s ní byl obrovský zážitek. Byla profesionální, přitom bez hvězdných manýr, přirozená, přátelská a milá.“

Foto: Petr Hloušek, Právo

Slovenský interpret Peter Aristone na koncertu v Hard Rock Cafe pokřtil své nové album.

Z Prahy zpěvačka odletí v neděli. Původně měla s Aristonem vystoupit na předávání hudebních cen Anděl. Vzhledem k tomu, že byl ceremoniál přesunutý na 14. květen, přiletěla ho podpořit na pražský koncert.

Poprockové album 19 Days in Tetbury se objeví v prodeji příští týden. Kromě Mel C na něm hostují ještě James Deam Bradfield, zpěvák a kytarista velšské skupiny Manic Street Preachers, či švédská zpěvačka Emma Ejwertz, s níž Aristone napsal dvě písničky.

Reklama

Výběr článků

Načítám