Hlavní obsah

Do Prahy přijedou v říjnu Il Divo

Pop-operní kvartet Il Divo se v rámci svého nadcházejícího turné nazvaného Il Divo – A Musical Affair: The Greatests Songs Of Broadway Life představí v Praze. V O2 areně vystoupí 3. října 2014.

Foto: Columbia Records

Il Divo vystoupí v pražské O2 areně.

Článek

Aktuálně vydávané šesté album v Anglii vzniklé skupiny Il Divo se jmenuje A Musical Affair. Dokládá pro mužskou čtveřici charakteristickou romantickou a emotivní interpretaci klasických songů a dalších.

Il Divo si ke ztvárnění těchto oblíbených skladeb v novém aranžmá přizvali v několika duetech známé broadwayské umělce a popové hvězdy – za všechny jmenujme například Barbru Streisandovou v písni Music of the Night (z muzikálu Phantom of the Opera), Kristin Chenowethovou (All I Ask Of You – Phantom of the Opera), Nicole Scherzingerovou (Memory – Cats) nebo  Heather Headleyovou (Can You Feel The Love Tonight – The Lion King).

„Bylo to natolik inspirující pracovat na našem novém albu s tak slavnými skladbami z legendárních broadwayských muzikálů, že se už nemůžeme dočkat, až je naším stylem představíme fanouškům po celém světě,“ říká člen Il Divo Urs Brühler.

Novou show pro Il Divo opět vytvořil jejich dlouholetý spolupracovník a umělecký režisér Brian Burke, který spolupracoval například s Celine Dionovou, Eltonem Johnem, Rodem Stewartem nebo The Killers.

Vstupenky na říjnový koncert budou uvedeny do prodeje v síti SazkaTicket 6. prosince letošního roku. Již od 4. prosince budou však na webových stránkách skupiny (www.ildivo.com) pro fanoušky k zakoupení také VIP Meet & Greet balíčky.

Reklama

Výběr článků

Načítám