Hlavní obsah

Bubílková na Primě skončila

– Praha

Novinářka Zuzana Bubílková po zhruba třech měsících opouští televizi Prima, kde pracovala jako dramaturgyně diskusního pořadu Partie. O ukončení spolupráce požádala sama. Odchod souvisí s jejím působením v hudební televizi Šlágr.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zuzana Bubílková

Článek

"Pravý důvod jejího odchodu nás mrzí tím spíš, že jsme Zuzaně dali příležitost věnovat se dramaturgii Partie teprve v květnu, když marně hledala práci," sdělil šéfproducent zpravodajství a publicistiky Jan Punčochář.

Bubílková podle něj nejprve jako důvod k odchodu uváděla závažné rodinné problémy. "Později přiznala, že si vymýšlela," uvedl Punčochář.

Od politiky k písničkám na přání

Deník Blesk v pátek napsal, že kvůli působení v TV Šlágr od Primy dostala dokonce okamžitou výpověď, to ale Prima nepotvrdila. Bubílková se údajně hájila tím, že pro TV Šlágr natočila pár pořadů a nemá s ní žádnou smlouvu. V televizi uvádí pořad Písničky na přání se Zuzanou Bubílkovou.

Hudební televize Šlágr se zaměřuje na lidovou a country hudbu, hraje písničky na přání, hitparády, ale také zábavné pořady s lidovými baviči.

Bubílková nastoupila do Primy letos v květnu. V Partii měla především řídit výběr témat a hostů a podílet se společně s moderátory pořadu Janem Punčochářem a Lenkou Pastorčákovou na scénáři. Ona sama o nové práci říkala, že se po letech v politické satiře vrací k novinařině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám