Hlavní obsah

Na Rock for People dorazí kalifornští 30 Seconds to Mars

Praha

Pořadatelé festivalu Rock for People potvrdili další úspěšné úlovky. Na akci konanou od 2. do 5. července v Hradci Králové dorazí podle nejnovějších zpráv i kalifornská rocková skupina 30 Seconds to Mars.

Foto: Profimedia.cz

Frontman skupiny 30 Seconds to Mars a herec Jared Leto

Článek

"Čtyři roky od poslední desky This Is War, velmi slibné ohlasy na nový singl, výborná kondice a věhlas kapely, která se chce dle všeho stát hvězdou letošní festivalové sezony v Evropě - co více si přát?" uvedl na adresu 30 Seconds to Mars ředitel Rock for People Michal Thomes.

30 Seconds to Mars se v České republice představili před dvěma lety na Prague City Festivalu, který se konal na pražském Výstavišti. Kapela odzpívala hity jako A Beautiful Lie, This Is War nebo Closer to the Edge podpořené efektní projekcí. Nešlo však přeslechnout, že kytarista a zpěvák Jared Leto měl potíže s hlasivkami.

Rock for People na nadcházejícím 19. ročníku nabídne kombinaci prověřených jmen a nových talentů doporučených evropskými přehlídkami. Dosud byly potvrzeny kapely Queens of the Stone Age, The Parov Stelar Band, Billy Talent, Gogol Bordello, Klaxons, Papa Roach či A Day to Remember. Festival představí také speciální projekty kapely Please The Trees a písničkáře Xindla X. Z tuzemských skupin dále přijedou Kryštof, Charlie Straight a Pražský výběr.

V prodeji jsou už poslední stovky vstupenek v ceně 1400 korun, po jejich vyprodání cena stoupne na 1550 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám