Hlavní obsah

Van Halen se vrátí na stadióny, slibuje manažer

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká rocková skupina Van Halen, známá jako velká stadiónová senzace z osmdesátých let, se prý přece jen vrátí k živému hraní. Alespoň to tvrdí Irving Azoff, manažer nadnárodní společnosti Live Nation, která pořádá koncerty mnoha hvězd.

Článek

Van Halen vyjeli na turné s Davidem Lee Rothem naposledy před dvěma lety. Podle listu USA Today jmenoval Azoff, který je současně manažerem Van Halen, tuto skupinu společně s Christinou Aguilerou, Fleetwood Mac a zpívajícími herci z populárního seriálu Glee mezi těmi, jež mají naplnit stadióny v příštím roce. Turné Van Halen v roce 2008 vydělalo Live Nation asi 93 miliónů dolarů.

Magazín Rollingstone ale připomíná, že manažer Azoff už jednou turné sliboval (v roce 2009) a nic z toho nebylo. Psalo se také o tom, že Van Halen nahrávají řadovou studiovou desku, což by byl po mnoha letech zajímavý zvrat, ale manželka Eddieho Van Halena to letos v létě popírala.

Skupinu v posledních třech letech stihla řada problémů. Eddie Van Halen absolvoval vážnou operaci a navíc se potýkal s alkoholismem. V roce 2007 přiznal, že pobývá v léčebně.

Reklama

Výběr článků

Načítám