Hlavní obsah

Saša Rašilov vede magický fotoateliér na zámku v Telči

Novinky, Karolina Zarzycká
Telč

V oranžerii zámeckého parku v Telči mohou návštěvníci do 17. července navštívit Theaterfotoatelier le petit cheval (Divadelní fotoateliér Malý kůň), jehož atmosféra je zavede do minulosti.

Článek

Magickým světem dávných příběhů, fantazie, iluzí, hry světla, stínu, barev a hudby děti i dospělé provedou Vanda Hybnerová, Saša Rašilov a jejich kolegové, kteří tvoří toto neobyčejné seskupení. A v neposlední řadě také Pigon, malý kůň, podle něhož byl fotoateliér pojmenován.

Rašilov s kytarou

„Pojďte blíž, nebojte se vstoupit, zahrajeme vám, vyfotíme vás…,“ láká návštěvníky parku Saša Rašilov, který v ležérním saku s kytarou zpívá před zámeckou oranžerií.

Rašilovovy kolegyně procházejí v bílých starodávných šatech parkem a zvou návštěvníky do fotoateliéru, kde jim Vanda Hybnerová pomáhá s výběrem a oblékáním kostýmů na fotografování. Při větším počtu návštěvníků předvádějí herci před oranžerií krátká hudebně-divadelní představení.

Theaterfotoatelier le petit cheval nabízí návštěvníkům kromě netradiční portrétní fotografické služby i historické pipshow, loutnové zpěvy, mrtvou princeznu, výklad minulé budoucnosti, siamská dvojčata, zpěvy bez loutny, masáže hlavy a cvičeného koně.

Theaterfotoatelier le petit cheval

Autorkou nápadu byla Vanda Hybnerová, spolutvůrci fotoateliéru jsou Saša Rašilov, Václav Rašilov, Boris Hybner, Ivana Uhlířová, Hynek Chmelař, Michaela Bendová malý miniapaloosa Pigon.

Reklama

Související témata:

Související články

Telč láká turisty na nové vycházkové trasy

Dvě další vycházkové trasy by měly v nadcházející turistické sezóně přilákat větší počet návštěvníků do Telče na Jihlavsku. Projekt Vítejte ve Starém Městě...

Výběr článků

Načítám