Hlavní obsah

O osm minut delší film Avatar se vrací do kin

Filmovým divákům, jež nadchl snímek Avatar, může srdce zaplesat radostí. Avatar bude prodloužen o osm minut a jeho nová verze se vrátí na filmová plátna. Oznámili to studio 20th Century Fox a režisér James Cameron.

Upoutávka na film Avatar Video: Avatar

 
Článek

Rozšířená verze Avataru bude trvat bez deseti minut tři hodiny a bude promítána pouze krátkou dobu, jen v některých kinech a výhradně v prostorové verzi 3D. Její premiéra bude ve Spojených státech 27. srpna, v Německu 2. září.

"Diváci mi pořád říkali, že chtějí více Pandory, že by na ní chtěli zůstat déle," řekl Cameron podle agentury DPA. "Právě toho se jim v obnovené a rozšířené verzi dostane," dodal.

Podle firemních údajů tento filmový epos dosud ve světě vydělal 2,7 miliardy dolarů (asi 54 miliard korun), a stal se tak finančně nejúspěšnějším snímkem všech dob [celá zpráva].

Reklama

Související témata:

Související články

Autoři Avataru uvažují o pokračování

Hollywoodský producent Jon Landau řekl, že spolu s režisérem Jamesem Cameronem uvažují o pokračování filmového trháku Avatar. V plánu mají ale také další nové...

Nová DVD – Avatar, Zombieland i Den šakala

Konečně se můžete podívat, jak vypadá revoluční 3D snímek Jamese Camerona Avatar na DVD. Dále tento týden vychází hororová komedie Zombieland, nebo klasický...

Výběr článků

Načítám