Hlavní obsah

Sejmi svého šéfa, radí režisér Kanclu. Odnese to Anistonová a Farrell

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černých komedií není nikdy dost. A navíc má jít o vraždění šéfů v kancelářích. Colin Farrell, Jamie Fox a Jennifer Anistonová se (doufejme) neztrapní v nadějném filmu Setha Gordona Horrible Bosses (Příšerní šéfové), který zatím nemá oficiální český název.

Článek

Skupina tří frustrovaných přátel se rozhodne zlikvidovat své šéfy. Aby si zajistili alibi, každý z nich musí zabít šéfa svých přátel a vlastního jim přenechat.

Jason Bateman a Charlie Day budou dvěma z vrahů, třetí role je ještě neobsazená. Bateman hraje svědomitého muže, kterého přeskočili při povýšení a to ho spravedlivě rozhořčí. Charlie Day zase smolaře, který se v práci vždy přichomýtne k průšvihům. Anistonová, Farrell a Fox budou šéfové na zabití - bývalá hvězda Přátel dostala do vínku nejzajímavější popis postavy znějící "sexuálně agresívní zubařka".

Projekt pospával v šuplíku studií řadu let a mezitím se mluvilo i o Owenu Wilsonovi a Vinci Vaughnovi - krásná představa, ale už bohužel neplatí.

Režie se ujme poměrně neznámý Seth Gordon. Mladý režisér má sebou několik dílů seriálu Kancl (jedná se o americkou verzi, ne o tu kultovní britskou) a také průměrnou komedii Čtvery Vánoce. Premiéra komedie Horrible Bosses je předběžně stanovena na červenec 2011.

Reklama

Výběr článků

Načítám