Hlavní obsah

Michael Jackson zpívá ze záhrobí v nové We Are The World

Právo, jaš

V nové verzi písničky We Are The World zní i hlas loni zesnulého Michaela Jacksona. Těsně před premiérou skladby na zahajovacím ceremoniálu zimních olympijských her ve Vancouveru to serveru aceshowbiz.com řekli Lionel Richie a producent nově natočené skladby Quincy Jones.

Článek

Richie je spolu s Jacksonem autorem původní verze písně, Jones je jejím producentem. Originální provedení skladby bylo natočeno 28. ledna 1985, podílelo se na něm 45 vokalistů a výtěžek z prodeje šel na pomoc hladovějící Africe. Před několika dny nahrálo novou verzi více než osmdesát současných hudebních hvězd. Výtěžek z prodeje singlu půjde na pomoc zemětřesení postiženému Haiti.

Podle slov Lionela Richieho zazní hlas Michaela Jacksona vedle hlasu jeho sestry Janet. Oba se společně rovněž objeví v doprovodném videoklipu. Janet uvedla, že nápad zařadit bratra do písně měly spolu s matkou Katherine.

Podle informace hudební stanice MTV vznikl k písničce 3D videoklip, který měl rovněž premiéru včera. Zatímco původní verzi skladby otevřel svým zpěvem Lionel Richie, novou zahajuje patnáctiletý zpěvák Justin Bieber. Kromě něho v ní zpívají Wyclef Jean, Jason Mraz, Miley Cyrus, Carlos Santana, Barbra Streisand, Snoop Dogg, Brian Wilson a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám