Hlavní obsah

Navigators pracují na nové desce, ochutnávku slibuje vánoční koncert

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravděpodobně nejlepší česká R&B kapela Navigators pilně pracuje na druhé studiové desce, která má vyjít v dubnu 2010. Nejskalnější fandové mohou "okoštovat" nové věci už 16. prosince v pražském Lucerna Music Baru na vánočním koncertě.

Článek

Na koncertě se čeká premiéra hned několika nových písniček z chystané desky, z nichž jednu dokončí Navigators těsně před koncertem.

"Nová sestava s Martinem na mikrofonu, jeden speciální remix a hlavně - úplně jinej zvuk, než na jaký jste byli u Navigators všichni zvyklí. Bude to bomba! Těšíme se na vás! Dveře klubu se otvírají ve 20:30," vzkazuje skupina na svých internetových stránkách.

Nová deska, která zatím nemá oficiální jméno, bude další energickou a muzikantsky precizní náloží soulu, funku a hip-hopu. Skupina na ní bude kutat přes zimu, finální zvuk by se měl stejně jako u debutu Sky Travellin' pilovat v New Yorku.

V sestavě došlo nedávno k menší změně, když přišel vynikající zpěvák Martin Svátek a ze skupiny naopak odešla Noemi Kebede.

Navigators jsou patrně jediní Češi, kteří letos měli videoklip na MTV a jejich debut Sky Travellin' je k dostání i na největších světových mp3 portálech Napster a iTunes. Vynikající formace si za krátkou dobu existence vydobyla mimořádný respekt kritiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám