Hlavní obsah

Chinaski slavnostně zakončili letošní koncertní sezónu v pražském Lucerna Music Baru

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chinaski se ve čtvrtek rozloučili s letošní koncertní sezónou v pražském Lucerna Music Baru. Zakončili tak své turné Klubový speciál 2009. Na žádost fanoušků si připravili kromě nových písní i staré známé hity. Večer také pokřtili putovní výstavu fotografií Němé "best off", která zobrazuje známé písničky kapely.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Chinaski vyprodali třikrát za sebou v jednom týdnu pražský Lucerna Music bar.

Článek

Kapela se vrátila do roku 1995, kdy vydala svou první desku a postupně zahrála známé hity z vyšlých alb. "Často se nás fanoušci ptají, proč nehrajeme starší věci, tak jsme je vyslyšeli," vysvětloval na začátku koncertu frontman Chinaski Michal Malátný.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Chinaski

"Nejtěžší na tom bylo, naučit se písničky se všemi chybami, které jsme tenkrát dělali," stěžoval si na pódiu Malátný.

Návštěvníci koncertu si tak mohli zanotovat s kapelou písničky jako je 1. signální ale i Punčocháče, Cukr a káva, Kávovar a Coura. Koncert trochu připomínal hodinu historie, kdy si publikum zopakovalo staré časy. Přitom Malátný nezapomněl na významné momenty, kdy do kapely nastupovaly nové tváře.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Chinaski

Putovní výstava 13 fotografií s názvem Němé Best Of zachycuje členy kapely stylizované do různých rolí.

Reklama

Související témata:

Související články

Chinaski zahráli vězňům na Pankráci

Skupina Chinaski hrála ve věznici. V úterý odpoledne nabídla padesátiminutové vystoupení odsouzeným v Praze na Pankráci. Věznice letos slaví 120 let od svého...

Výběr článků

Načítám